top of page

Vilka är Camara Designs?

Camara Designs är en förlängning till Instagramkontot Camaratoppers.

Här hittar du personlig design som passar perfekt som gåvor till den där kompisen som redan har allt. Vår idé är att designa personliga gåvor som betyder någonting.

Om du gillar det vi gör men kanske inte hittar just den designade produkten du söker får du gärna maila oss så hjälps vi åt med er designade produkt, tillsammans.

Camara Designs är en online butik men vi har en liten studio i Västerås dit du kan komma och se produkterna, prova kläder för rätt storlek eller konsultera en design.

För att besöka oss behöver du boka en tid, vi har för tillfället inget drop-in då vi inte är där alla dagar.

färg och penslar i studion
VILLKOR

Och här kommer det finstilta

Camara Designs följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59), DAL

Vi lagrar och behandlar vissa personuppgifter i syfte för orderhantering, marknadsföring, kommunikation och fakturering. Om du vill begära en sammanfattning av din information eller veta mer, vänligen kontakta oss. 

Camara Designs skickar paket med Postnord. Leverastiden är normalt 3-5 arbetsdagar. Observera att detta ej gäller specialbeställningar med egen text och personliga produkter, dessa har leveranstid på upp till 14 dagar. 

 

Upphämtning är möjligt i centrala Västerås, för att boka en tid för upphämtning maila oss eller invänta mail efter din order är lagd så kontaktar vi er med tidsbokning. 

Öppet köp gäller i 14 dagar från att order har levererats. Öppet köp gäller oöppnad förpackning och köpare betalar returfrakt. Observera att ångerrätt och öppet köp ej gäller på egendesignade produkter och specialbeställningar.

 

Om en produkt kommer fram defekt eller av annan orsak behöver reklameras vänligen kontakta Camara Designs så snart som möjligt genom att maila oss bild och information. 

Vid godkänd retur återbetalas belopp för produkt med samma betalningsmetod vid betalning. Återbetalning kan ta upp till 7 arbetsdagar beroende på betalmetod och bank. 

På Camaradesigns.se betalar du enkelt och tryggt med Klarna eller kort.

Vid återbetalning sker retur på samma sätt som betalningen och retur av pengar kan visa sig på kundens konto upp till fem dagar efter att retur genomförts. Detta kan variera beroende på kunds bank. 

Camara Designs ägs av Caroline From Camara med FA-skatt 8704106981SE.

Camara Designs är främst en online butik och har studio på Lantvärnsgatan 19, 724 60 Västerås. För att besöka studio behöver man boka en tid då den inte alltid är bemannad.

 

För retur av paket eller annan postal utskick är adressen samma som tidigare nämnt: Lantvärnsgatan 19, 724 60 Västerås. Mail: hello@camaradesigns.se

Camara Designs säljer främst personligt designade produkter som till exempel personlig caketopper, T-shirts med namn, tygpåsar, glas och annat. 

När du handlar hos oss godkänner du våra villkor som text beskriver ovan. 

Leverans
bottom of page